Habbo hotel on virtuaalimaailma. Siellä voit tehdä hahmon, jonka ulkomuodon voit muuttaa itsesi näköiseksi hiuksista kenkiin. Hahmolle myös voi luoda omia huoneita, jotka voi sisustaa niinkuin sinä itse haluat. Tietysti on se varjopuoli - jos haluaa enemmän vaihtoehtoja hahmon pukeutumiseen ja haluaa sisustaa huoneen oman tyylin mukaan - se voi tulla kalliiksi.

Habossa on helppo saada habbokavereita. Hahmolla on oma puhelin, johon tulee muilta hahmoilta viestejä ja kaveripyyntöjä. Kavereissa ei ole mitään pahaa, mutta on tärkeää, ettei missään nimessä luovuta oman hahmon salasanaa kenellekään. Turvallisuudesta huolehtii koulutetut henkilöt moderaattorit, jotka valvovat habon tiloja, potkivat ulos asiattomasti käyttäytyviä henkilöitä ja on aina tarvittaessa paikalla. Habossa ei voi kiroilla, puhua seksistä tai käyttää rasistisia ilmaisua. Jos sellaisen sinne luikauttaa, lukee puhekuplassa "höpö".

Habosta on tehty turvallisuuden tyyssija, mutta vanhempien kannattaisi pitää nettivalistus varmuuden vuoksi nuorille, etteivät nuoret jakele henkilökohtaisia tietojaan muille.

Käy tutustumassa sikamageeseen habbomaailmaan:

http://www.habbo.fi/

-heidi